Havrekage med chokolade

Tomatsuppe

Tomatsuppe er en af mine yndlingssupper. Denne er lavet med pasta, men kan sagtens spises uden.

Suppen er meget hurtig at lave og smager forrygende med brød til.

INGREDIENSER – 4 personer:

1 ds hakkede tomater

1 rød eller orange peberfrugt

1 løg

2 fed hvidløg

1/2 jalapenos

2 liter vand, evt. kyllingeboullionvand

1 lille ds tomatpuré

150 g pasta

1 tsk salt

1 tsk peber

FREMGANGSMÅDE:

Start med at hakke løg, hvidløg og jalapenos i mindre stykker.

Varm en gryde med olie og kom løg, hvidløg og jalapenos heri. Lad løgene blive lidt brune og kom tomaterne i.

Til de resterende ingredienser, pånær pasta. Lad suppen koge i ca. 20 minutter.

Blend suppen til den ønskede konsistens og kom suppen tilbage i gryden igen.

Kog op og tilsæt pasta. Suppen er færdig, når pastaen er kogt færdig.

img_0158

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havrekage med chokolade