Tomatsuppe
Tomatsuppe er en af mine yndlingssupper. Denne er lavet med pasta, men kan sagtens spises uden.
Suppen er meget hurtig at lave og smager forrygende med brød til.
INGREDIENSER – 4 personer:
1 ds hakkede tomater
1 rød eller orange peberfrugt
1 løg
2 fed hvidløg
1/2 jalapenos
2 liter vand, evt. kyllingeboullionvand
1 lille ds tomatpuré
150 g pasta
1 tsk salt
1 tsk peber
FREMGANGSMÅDE:
Start med at hakke løg, hvidløg og jalapenos i mindre stykker.
Varm en gryde med olie og kom løg, hvidløg og jalapenos heri. Lad løgene blive lidt brune og kom tomaterne i.
Til de resterende ingredienser, pånær pasta. Lad suppen koge i ca. 20 minutter.
Blend suppen til den ønskede konsistens og kom suppen tilbage i gryden igen.
Kog op og tilsæt pasta. Suppen er færdig, når pastaen er kogt færdig.
Ingen kommentarer endnu