Grydestegt kød med flødekartofler

OREO-dessert

OREO er i blandt mine yndlings kiks. Længe troede jeg, at det var lakrids, indtil en af mine familiemedlemmer overbeviste mig om at smage dem. Siden da, har de været i blandt favoritter.

Forleden dag fik jeg besøg af en god veninde, hvor det stod på hygge og denne lækre OREO-dessert.

Desserten kan minde lidt om cheesecake, men er mere luftig. Desserten skal laves et par timer i forvejen, inden den skal serveres.

INGREDIENSER – 2 personer:

10 OREO-chokoladekiks

150 g neutral flødeost

1/2 dl sukker

2 spsk citronsaft

1/2 dl fløde

1 spsk vaniljesukker

Lidt mandler til drys

FREMGANGSMÅDE:

Start med at piske fløden til skum og stil den til side.

Knus 8 kiks til smuldrer og stil det ligeledes til side.

Pisk flødeost, sukker, citronsaft og vanilje sammen. Kom den piskede fløde heri og pisk blandingen et kort øjeblik, inden til er blevet luftig.

Kom flødeostmassen i en frysepose og klip et lille hul i det ene hjørne. Sprøjt massen ud i bunden af dine dessertglas.

Drys med OREO-kiks og gentag indtil alt flødeosten er brugt.

Det sidste lag skal være kiks.

Drys med mandler for at pynte dine desserter og stil dem kolde, indtil de skal serveres.

Kom en hel OREO-kiks i hver dessert inden servering.

TIP: Udskift OREO-chokoladekiks med den almindelig variant, eller den med jordbær.

 

img_0217

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grydestegt kød med flødekartofler