Keema-saag

Sandkage med et strejf af appelsin

Denne lækre sandkage er lige kommet ud af ovnen. Den smager fantastik og falder stort set i god jord hos alle.

Opskriften er desuden nem at huske, da der næsten skal samme mængde af hver ingrediens i. Kagen skal dog bage en times tid, så den passer godt til en grå regnsvejrsdag.

INGREDIENSER:

3 æg

225 g margarine

225 g sukker

225 g hvedemel

1 tsk vaniljesukker

1 tsk bagepulver

1 dl mælk

2 spsk appelsinsaft

FREMGANGSMÅDE:

Pisk margarine, vaniljesukker og sukker rigtig godt sammen. Du skal som altid, piske indtil sukkeret ikke knaser mere.

Tilsæt æggene et af gangen og pisk ca. 3 minutter mellem hvert.

Bland bagepulver og mel og kom det i dejen. Pisk på laveste hastighed  ca. 2 minutter.

Kom mælken og appelsinsaft i dejen og pisk til du har en ensartet dej.

Smør en sandkageform og kom dejen heri.

Kagen skal bages ca. 1 time ved 175 grader. Tjek om kagen er færdig, ved at prikke i den med en tandstik. Hvis kagen bliver for mørk i kanterne, kan du uden problemer dække sølvpapir over resten af bagetiden.

Afkøl kagen inden du skærer den ud.

PS. Kagen smager fantastik med nutella ovenpå 😀img_0161

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keema-saag