Sandkage med et strejf af appelsin
Denne lækre sandkage er lige kommet ud af ovnen. Den smager fantastik og falder stort set i god jord hos alle.
Opskriften er desuden nem at huske, da der næsten skal samme mængde af hver ingrediens i. Kagen skal dog bage en times tid, så den passer godt til en grå regnsvejrsdag.
INGREDIENSER:
3 æg
225 g margarine
225 g sukker
225 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
1 dl mælk
2 spsk appelsinsaft
FREMGANGSMÅDE:
Pisk margarine, vaniljesukker og sukker rigtig godt sammen. Du skal som altid, piske indtil sukkeret ikke knaser mere.
Tilsæt æggene et af gangen og pisk ca. 3 minutter mellem hvert.
Bland bagepulver og mel og kom det i dejen. Pisk på laveste hastighed ca. 2 minutter.
Kom mælken og appelsinsaft i dejen og pisk til du har en ensartet dej.
Smør en sandkageform og kom dejen heri.
Kagen skal bages ca. 1 time ved 175 grader. Tjek om kagen er færdig, ved at prikke i den med en tandstik. Hvis kagen bliver for mørk i kanterne, kan du uden problemer dække sølvpapir over resten af bagetiden.
Afkøl kagen inden du skærer den ud.
PS. Kagen smager fantastik med nutella ovenpå 😀
Ingen kommentarer endnu