Kiwi-muffins
Dagens indlæg er en smule særlig. I får nemlig opskriften på lækre bløde kiwi-muffins. Måske tænker du, at det er en mærkelig kombination, men de smager overraskende godt.
Prøv dem, næste gang du vil servere noget nyt til kaffen.
INGREDIENSER – 12 stks:
1 kiwi uden skræl og i små tern
4 dl hvedemel
1 1/2 dl sukker
1 1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk natron
1 tsk salt
1 dl mælk
1 dl yoghurt naturel
30 g smeltet smør
2 æg
4 spsk kokos
1 spsk honning
FREMGANGSMÅDE:
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
Pisk alle de våde ingredienser sammen i en anden skål – pånær kiwi.
Kom de tørre ingredienser i, lidt efter lidt og tilsæt til sidst kiwi.
Når du har tilsat kiwi, er det vigtigt, at du ikke rører for meget, da den ellers vil blive helt opløst.
Fordel dejen i 12 muffins forme og bag kagerne i en forvarmet ovn i ca. 15-20 minutter.
TIP: Drys med kokos, når dejen er i formene, så de får en “ristet” kokossmag, efter bagning.
Ingen kommentarer endnu