Black beans curry

Masala-mani

Som jeg skrev på indlægget igår, får I her opskriften på disse lækre indiske mani, som er lavet på grahams- og kikærtemel. Fladbrødene er desuden tilsat en del krydderier, som vi jo elsker i det indiske køkken.

Brødene bør spises varme, da de ellers hurtigt kan blive tørre.

INGREDIENSER – 5 fladbrød:

2 1/2 dl grahamsmel

1 dl kikærtemel

2 spsk olie

1 tsk salt

1 tsk kommenfrø

1 tsk chilipulver

1 tsk gurkemeje

1 dl yoghurt naturel

FREMGANGSMÅDE:

Kom alle ingredienser i en skål, eller i røremaskinen.

Ælt dejen godt sammen. Dejen skal være blød, men samtidig fast. Hvis dejen er for tør, kan du tilsætte vand undervejs.

Lad dejen hvile i ca. 40 minutter og del den herefter i fem lige store stykker.

Rul dejklumperne ud i tynde stykker og bag dem på en rygende varm pande med rigelig olie.

Fladbrødene er færdige, når de har fået brune prikker diverse steder og på begge sider.

 

img_0257

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black beans curry