Masala-mani
Som jeg skrev på indlægget igår, får I her opskriften på disse lækre indiske mani, som er lavet på grahams- og kikærtemel. Fladbrødene er desuden tilsat en del krydderier, som vi jo elsker i det indiske køkken.
Brødene bør spises varme, da de ellers hurtigt kan blive tørre.
INGREDIENSER – 5 fladbrød:
2 1/2 dl grahamsmel
1 dl kikærtemel
2 spsk olie
1 tsk salt
1 tsk kommenfrø
1 tsk chilipulver
1 tsk gurkemeje
1 dl yoghurt naturel
FREMGANGSMÅDE:
Kom alle ingredienser i en skål, eller i røremaskinen.
Ælt dejen godt sammen. Dejen skal være blød, men samtidig fast. Hvis dejen er for tør, kan du tilsætte vand undervejs.
Lad dejen hvile i ca. 40 minutter og del den herefter i fem lige store stykker.
Rul dejklumperne ud i tynde stykker og bag dem på en rygende varm pande med rigelig olie.
Fladbrødene er færdige, når de har fået brune prikker diverse steder og på begge sider.
Ingen kommentarer endnu