Chai

Æblecrumble

I morges blev der bagt en rigtig lækker æblecrumble-tærte, som skal spises senere, med familien fra Grønland.

Server tærten med cremefraiche eller vaniljeis.

INGREDIENSER:

4 røde æbler uden skræl og skåret i tynde skiver

75 g mel

75 g sukker

75 g magarine skåret i små tern

1/2 dl brun farin

1 spsk vaniljesukker

1/2 dl kokosmel

1 tsk kanel

2 spsk lys sirup

FREMGANGSMÅDE:

Kom de skårne æbler i en tærteform. Jeg har brugt en på 24 cm.

Bland alle de tørre ingredienser i en skål og kom den skårne magarine heri. Smuldr magarinen i melblandingen og kom der herefter over æblerne.

Hæld de to spsk sirup henover kagen og bag den i ovnen ved 180 grader ca. 30 minutter, indtil æblerne er bløde.

 

img_0099

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chai