Muslinge-småkager

Vannamei-rejer med grøntsager

Fisk og skaldyr er meget velkommen hjemme hos os, så forleden dag stod det på disse lækre vannamei-rejer stegt på panden, med lækre sprøde grøntsager.

Rejerne skal marineres et par timer før retten skal laves, så de når at trække en god smag.

INGREDIENSER – 4 personer:

600 g rejer (alle slags vil kunne bruges)

MARINADE:

2 fed hvidløg

1 tsk salt

1 tsk peber

1 chiliflager

Saft fra en halv citron

2 spsk olivenolie

GRØNTSAGER:

1 bundt friske grønne asparges

1 gul peberfrugt

2 gulerødder

1/2 broccoli

1 dl majs

1 dl ærter

100 g spinat

1 løg

100 g sukkerærter

2 friske grønne chili (kan undlades)

FREMGANGSMÅDE:

Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.

Skyl rejer i koldt vand og kom dem i marinaden. Lad rejerne trække i marinaden, mindst 2 timer på køl.

Rens og snit alle grøntsagerne i mindre stykker. Hvis du ikke har tid til at bruge friske grøntsager, kan du også bruge de blandede poser fra frost.

Varm 2 spsk olivenolie på god pande og kom rejerne i, sammen med marinaden.

Når rejerne har fået lidt farve, kommes alle grøntsagerne ved.

Svits retten ved høj varme i ca. 2 minutter og skru efterfølgende ned til middelvarme.

Retten er klar efter maks 20 minutter.

img_0205

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muslinge-småkager