Muslinge-småkager
Disse muslinge-småkager er nogle af de bedste småkager, jeg har bagt. De tog minimal tid at lave og så er de jo rigtig søde i udseendet også.
Prøv dem en dag, når der skal være noget hurtigt til den søde tand.
INGREDIENSER – 14 stks:
125 g blødt margarine
1/2 dl flormelis
1 spsk vaniljesukker
1 spsk cremefraiche
1 dl mel
1 dl kartoffelmel
Meget lidt salt
50 g mørk chokolade til overtræk
Lidt kokos til drys
FREMGANGSMÅDE:
Pisk margarine, flormelis og vaniljesukker godt sammen. Massen skal være hvid og luftig.
Tilsæt mel, kartoffelmel, cremefraiche og salt og pisk indtil du har en ensartet dej. Det kan være svært i starten, da dejen vil se meget smuldret ud, men det hjælper jo mere du pisker.
Beklæd en bageplade med bagepapir og tril 14 lige store kugler.
Dyp en gaffel i koldt vand og tryk ned på kagerne, så der formes et muslingemønster.
Bag kagerne ca. 15 minutter, eller indtil de er gylden på 175 grader.
Når småkagerne er afkølet, dyppes den nederste del i chokoladen og der drysses med kokos.
Ingen kommentarer endnu