Chana-saag

Muslinge-småkager

Disse muslinge-småkager er nogle af de bedste småkager, jeg har bagt. De tog minimal tid at lave og så er de jo rigtig søde i udseendet også.

Prøv dem en dag, når der skal være noget hurtigt til den søde tand.

INGREDIENSER – 14 stks:

125 g blødt margarine

1/2 dl flormelis

1 spsk vaniljesukker

1 spsk cremefraiche

1 dl mel

1 dl kartoffelmel

Meget lidt salt

50 g mørk chokolade til overtræk

Lidt kokos til drys

FREMGANGSMÅDE:

Pisk margarine, flormelis og vaniljesukker godt sammen. Massen skal være hvid og luftig.

Tilsæt mel, kartoffelmel, cremefraiche og salt og pisk indtil du har en ensartet dej. Det kan være svært i starten, da dejen vil se meget smuldret ud, men det hjælper jo mere du pisker.

Beklæd en bageplade med bagepapir og tril 14 lige store kugler.

Dyp en gaffel i koldt vand og tryk ned på kagerne, så der formes et muslingemønster.

Bag kagerne ca. 15 minutter, eller indtil de er gylden på 175 grader.

Når småkagerne er afkølet, dyppes den nederste del i chokoladen og der drysses med kokos.

img_0167

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chana-saag