Farsbrød
I dag skal vi prøve noget nyt (for os) til aftensmaden. Det blev derfor til dette farsbrød lavet af hakket kyllingekød, som blev serveret med ovnstegte kartofler og gulerødder.
INGREDIENSER – 4 personer:
500 g hakket kyllingekød
2 løg
2 fed hvidløg
1/2 dl havregryn
1 æg
1 1/2 dl mælk
100 g fetaost i tern
1 dl sorte oliven
1 spsk salt
1 tsk peber
1 tsk timian
Olivenolie
FREMGANGSMÅDE:
Skræl løg og hvidløg og riv det groft. Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål og ælt farsen godt sammen. Lad den stå på køl i ca. 30 minutter, hvorefter du fordeler den i et jævnt lag i et smurt ovnfast fad.
Forvarm ovnen til 200 grader og kom lidt olivenolie henover farsbrødet, inden det bages i ovnen i ca. 40 minutter. Drys med fetaost og oliven, inden farsbrødet kommes i ovnen.
Server med valgfri tilbehør.
TIP: Skræl kartofler og gulerødder, som skæres i mindre stykker og bag det i ovnen sammen med dit farsbrød.
Ingen kommentarer endnu