Mini focaccia

Farsbrød

I dag skal vi prøve noget nyt (for os) til aftensmaden. Det blev derfor til dette farsbrød lavet af hakket kyllingekød, som blev serveret med ovnstegte kartofler og gulerødder.

INGREDIENSER – 4 personer:

500 g hakket kyllingekød

2 løg

2 fed hvidløg

1/2 dl havregryn

1 æg

1 1/2 dl mælk

100 g fetaost i tern

1 dl sorte oliven

1 spsk salt

1 tsk peber

1 tsk timian

Olivenolie

FREMGANGSMÅDE:

Skræl løg og hvidløg og riv det groft. Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål og ælt farsen godt sammen. Lad den stå på køl i ca. 30 minutter, hvorefter du fordeler den i et jævnt lag i et smurt ovnfast fad.

Forvarm ovnen til 200 grader og kom lidt olivenolie henover farsbrødet, inden det bages i ovnen i ca. 40 minutter. Drys med fetaost og oliven, inden farsbrødet kommes i ovnen.

Server med valgfri tilbehør.

TIP: Skræl kartofler og gulerødder, som skæres i mindre stykker og bag det i ovnen sammen med dit farsbrød.

 

04836870-dcd8-4160-9c24-e341147b1416

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini focaccia