Butterchicken

Cheesecake i glas

Lørdag står som regel på familiehygge hjemme hos os. I dag kommer min søster og hendes mand forbi, hvilket jo betyder, at vi skal have dessert. Det blev derfor til disse lækre cheesecake i glas.

De er meget hurtige at lave og uden bagning og husblas.

INGREDIENSER – 4 portionsglas:

12 knuste digestivekiks

1 1/2 dl fløde pisket til skum

100 g Philadelphia flødeost naturel

4 spsk citronsaft

3 spsk flormelis

2 spsk vaniljesukker

12 tsk syltetøj efter dit valg. Jeg hat brugt solbær, da det er den min mand bedst kan lide

Lidt kokos til drys

FREMGANGSMÅDE:

Bland flødeost, citronsaft, vaniljesukker og flormelis rigtig godt sammen. Du skal røre indtil, der ikke er flere klumper af flormelis tilbage.

Vend den piskede fløde i flødeostblandingen.

Kom ca. 3 tsk kiks i hvert glas og top herefter med 2-3 tsk flødeost. Herefter kommes 2 tsk syltetøj ovenpå.

Gentag igen på samme måde, så din cheesecake får lag. Afslut med syltetøj.

Hvis du ønsker det, kan du pynte med lidt kokosmel til allersidst.

Stil cheesecake på køl, indtil de skal serveres.

img_0137

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butterchicken