Nem tzatziki
Jeg elsker tzatziki, som tilbehør til hovedretter, men synes sommetider, at tzarzikien kan blive lidt for fed, hvis der bruges græsk yoghurt.
Derfor blev denne lavet på helt almindelig sødmælks yoghurt naturel. Den er selvfølgelig tyndere i konsistensen, men det gør ikke spor.
INGREDIENSER:
1 agurk
1 liter sødmælks yoghurt naturel
3 fed hvidløg
1 tsk salt
FREMGANGSMÅDE:
Riv agurken og hvidløg i den ønskede størrelse. Personligt kan jeg bedst lide det, når agurken er så tynd og fin som muligt.
Stil agurk og hvidløg til afdypning. Jeg plejer at komme to kaffefiltre i en stor kaffekop og komme agurk og hvidløg heri. Agurken vil efter lidt tid afgive vand.
Hæld yoghurten i en skål og tilsæt salt.
Vrid agurken i kaffefiltret, inden du tilsætter den til yoghurten.
Bland det hele rigtig godt og stil på køl indtil servering.
Ingen kommentarer endnu