Sandkage med et strejf af appelsin

Nem tzatziki

Jeg elsker tzatziki, som tilbehør til hovedretter, men synes sommetider, at tzarzikien kan blive lidt for fed, hvis der bruges græsk yoghurt.

Derfor blev denne lavet på helt almindelig sødmælks yoghurt naturel. Den er selvfølgelig tyndere i konsistensen, men det gør ikke spor.

INGREDIENSER:

1 agurk

1 liter sødmælks yoghurt naturel

3 fed hvidløg

1 tsk salt

FREMGANGSMÅDE:

Riv agurken og hvidløg i den ønskede størrelse. Personligt kan jeg bedst lide det, når agurken er så tynd og fin som muligt.

Stil agurk og hvidløg til afdypning. Jeg plejer at komme to kaffefiltre i en stor kaffekop og komme agurk og hvidløg heri. Agurken vil efter lidt tid afgive vand.

Hæld yoghurten i en skål og tilsæt salt.

Vrid agurken i kaffefiltret, inden du tilsætter den til yoghurten.

Bland det hele rigtig godt og stil på køl indtil servering.

img_0168

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandkage med et strejf af appelsin