Hvidløgs-naanbrød

Kylling-spinat-saag

Som jeg skrev i indlægget igår, får I her opskriften på en lækker indisk hovedret, bestående af kylling i spinatsovs. Jeg er så småt tilbage i det indiske køkken igen, efter en mindre pause.

Retten kan laves på mange forskellige måder, men spises særligt i Nordindien og helst med et stykke lækkert naanbrød til.

INGREDIENSER – 4 personer:

500 g kyllingefilet skåret i mindre stykker

250 g frisk spinat

1 tomat

1/2 ds flåede tomat

4 hele nelliker

4 hele sort peber

1 løg

2 fed hvidløg

2 friske grønne chili

1 tsk salt

1 tsk peber

1 tsk chilipulver

1 tsk gurkemeje

1 tsk garam masala

FREMGANGSMÅDE:

Skræl og skær løget i mindre stykker og steg det i olie i en gryde, sammen med nellike og sort peber.

Kom hvidløg og tomat i, når løget har fået lidt farve. Steg blandingen indtil tomaten er blevet blød og tilsæt flåede tomater.

Kom alle krydderierne ved, sammen de grønne chilier og lad blandingen stege, indtil olien begynder at skille, hvorefter du tilsætter spinaten.

Når spinaten er “faldet sammen”, tilsætter du kyllingen.

Kom ca. 2 dl vand ved og lad retten koge ved middelvarme ca. 40 minutter, indtil kyllingen er helt mør.

Server kylling-spinat-saag med lækkert brød.

 

img_0235

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvidløgs-naanbrød