Crispy chicken
Forleden dag besøgte jeg mine forældre, hvor min lillebror og jeg lavede disse crispy chicken stykker.
Jeg vil næsten påstå, at de smager bedre, end dem man kan købe på diverse fastfood restauranter.
INGREDIENSER:
500 g kyllinginderfilet
3 sammenpiskede æg
3 dl rasp
Lidt mel
2 tsk salt
1 tsk peber
2 tsk hvidløgspulver
2 tsk chilipulver
1 tsk curry powder
FREMGANGSMÅDE:
Vask kyllingen og dup dem tørre. Tril dem herefter i melet og efterfølgende i de sammenpiskede æg.
Bland rasp med alle krydderierne og vend kyllingestykkerne i raspen til sidst. Hvis du ønsker et tykt lag crisp, kan du gentage processen.
Lig kyllingestykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag kyllingen i ovnen ca. 1 time. Vend stykkerne, når de har bagt halvdelen af tiden.
Server med en god salat eller kartofler.
Ingen kommentarer endnu