Hurtig pulled-chicken
Sommetider må aftensmaden gerne laves ekstra hurtigt, især om fredagen, så der er mere tid til familiehygge.
I dag stod aftensmad derfor på denne hurtige udgave af pulled chicken, som blev serveret i hjemmelavede burgerboller og kartofler ved siden af. Du kan også bruge kyllingen i taco-skaller, eller pitabrød.
INGREDIENSER – 4 personer:
500 g kyllingefilet
2 løg
1 kylling boullionterning
4 hele peber
1 tsk salt
Barbecuesovs
FREMGANGSMÅDE:
Vask kyllingen rigtig godt og skræl løgene og skær dem i grove stykker.
Kom alle ingredienser i en stor gryde, pånær sovsen, og lad kyllingen koge i ca. 30 minutter, indtil den er mør.
Hæld sovsen i et ildfast fad. Du vælger selv hvor meget du vil have i.
Trævl kyllingen i små stykker og kom den i sovsen. Lad kyllingen trække i sovsen, imens ovnen opvarmes til 175 grader.
Bag kyllingen i ovnen ca. 30 minutter. Vend af og til.
Server med dit yndlingsbrød.
Ingen kommentarer endnu