Mini-bøffer i flødesovs

Hurtig pulled-chicken

Sommetider må aftensmaden gerne laves ekstra hurtigt, især om fredagen, så der er mere tid til familiehygge.

I dag stod aftensmad derfor på denne hurtige udgave af pulled chicken, som blev serveret i hjemmelavede burgerboller og kartofler ved siden af. Du kan også bruge kyllingen i taco-skaller, eller pitabrød.

INGREDIENSER – 4 personer:

500 g kyllingefilet

2 løg

1 kylling boullionterning

4 hele peber

1 tsk salt

Barbecuesovs

FREMGANGSMÅDE:

Vask kyllingen rigtig godt og skræl løgene og skær dem i grove stykker.

Kom alle ingredienser i en stor gryde, pånær sovsen, og lad kyllingen koge i ca. 30 minutter, indtil den er mør.

Hæld sovsen i et ildfast fad. Du vælger selv hvor meget du vil have i.

Trævl kyllingen i små stykker og kom den i sovsen. Lad kyllingen trække i sovsen, imens ovnen opvarmes til 175 grader.

Bag kyllingen i ovnen ca. 30 minutter. Vend af og til.

Server med dit yndlingsbrød.

016afe4b-6c62-4f38-9c04-2b90decc488e

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini-bøffer i flødesovs