Indisk tomatkylling
Hvis du elsker kylling ligesom mig, så prøv denne lækre indiske tomatkylling.
Retten kan tilberedes på under 1 time, så den egner sig godt til de travle hverdage. Retten servers med ris eller brød.
INGREDIENSER – 4 personer:
600 g kyllingeinderfilet
2 rødløg
2 fed hvidløg
1 lille ds tomatpure
3 hele peber
3 hele nellike
1 tsk spidskommen
1 spsk salt
1 tsk chilipulver
1 tsk curry powder
1 tsk garam masala
1 tsk tørrede bukkehornsfrøsblade (kan købes hos mange etniske grønthandlere)
1/4 liter vand
FREMGANGSMÅDE:
Start med at vaske kyllingen rigtig godt.
Skær rødløg i små stykker og steg dem på en pande med en smule olie. Når rødløgene er ved at få farve, tilsættes bukkehornsfrøsblade, nellike, kommen og hele peber.
Kom kyllingen ved og lad den få farve på alle sider.
Tilsæt herefter tomatpuréen, sammen med de resterende krydderier og presset hvidløg.
Tilsæt vand og lad retten simre i ca. 30-35 minutter, indtil kyllingen er mør og klar til servering.
Ingen kommentarer endnu