Sammenbagte chokoladeboller med sukkertop

Indisk tomatkylling

Hvis du elsker kylling ligesom mig, så prøv denne lækre indiske tomatkylling.

Retten kan tilberedes på under 1 time, så den egner sig godt til de travle hverdage. Retten servers med ris eller brød.

INGREDIENSER – 4 personer:

600 g kyllingeinderfilet

2 rødløg

2 fed hvidløg

1 lille ds tomatpure

3 hele peber

3 hele nellike

1 tsk spidskommen

1 spsk salt

1 tsk chilipulver

1 tsk curry powder

1 tsk garam masala

1 tsk tørrede bukkehornsfrøsblade (kan købes hos mange etniske grønthandlere)

1/4 liter vand

FREMGANGSMÅDE:

Start med at vaske kyllingen rigtig godt.

Skær rødløg i små stykker og steg dem på en pande med en smule olie. Når rødløgene er ved at få farve, tilsættes bukkehornsfrøsblade, nellike, kommen og hele peber.

Kom kyllingen ved og lad den få farve på alle sider.

Tilsæt herefter tomatpuréen, sammen med de resterende krydderier og presset hvidløg.

Tilsæt vand og lad retten simre i ca. 30-35 minutter, indtil kyllingen er mør og klar til servering.

img_0180

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sammenbagte chokoladeboller med sukkertop