Indisk köfte

Mini-bøffer i flødesovs

Inspireret af min opskrift på kylling i flødesovs, lavede jeg igår denne lækre ret, bestående af mini hakkebøffer i flødesovs. Bøfferne er indisk inspireret, hvilket gør dem ekstra lækre i sovsen.

Retten smager desuden super godt dagen efter, så du kan med fordel lave en stor portion.

INGREDIENSER – 4 personer:

500 g hakket oksekød

2 rødløg

3 fed hvidløg

1 rød peberfrugt

1/4 liter fløde

1 lille ds tomatpure

2 dl mælk

1 tsk salt

1 tsk peber

1 tsk chilipulver

1 tsk curry powder

1 tsk garam masala

FREMGANGSMÅDE:

Bland alle krydderierne med det hakkede oksekød og lad det hvile på køl ca. 30 minutter, hvorefter du former mini bøffer ud af kødet.

Steg bøfferne næsten møre på en pande, med en smule fedtstof og kom dem i et ovnfast fad.

Hak løg og hvidløg fint og svits dette på panden, sammen med rød peberfrugt, som er skåret i mindre tern.

Kom tomatpure ved og tilsæt fløden, sammen med mælken. Lad blandingen koge et par minutter og hæld det over bøfferne.

Hvis du ønsker en ekstra krydret ret, kan du tilføje flere krydderier til din sovs.

Bag retten i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader og server med ris.

 

3453623a-4f68-4340-b3c6-f7744926300b

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indisk köfte