Kringle-stænger

Kylling i flødesovs

I går stod aftensmaden på denne rigtige lækre kylling i flødesovs, serveret med hvide ris.

Retten er nem at tilberede og du kan med fordel lave dobbeltportion, da den (næsten) smager bedre dagen efter.

INGREDIENSER – 4 personer:

500 g kyllingefilet

2 løg

2 fed hvidløg

1 liter kyllingboullion

1 lille ds tomatpuré

1 tsk salt

1 tsk peber

1 spsk paprika

2 dl fløde

FRRMGANGSMÅDE:

Skær kyllingefilet i mindre stykker og vask dem rigtig godt i koldt vand.

Skær løg og hvidløg i mindre stykker og stil det til side.

Varm lidt olie i en gryde eller wokpande. Personligt foretrækker jeg, at lave retten i en wokpande.

Kom kyllingen i panden og brun det godt på alle sider og kom herefter løg og hvidløg i.

Når løgene er blevet bløde tilsættes boullionvandet, sammen med de tre krydderier.

Lad retten simre ca. 15 minutter og kom derefter tomatpuré og fløde ved. Retten skal simre endnu 15 minutter.

Imens varmer du ovnen til 200 grader.

Hæld kylling i flødesovs i et ildfast fad og kom det i ovnen ca. 30 minutter. Rør af og til i retten.

Server med ris og evt. brød.

img_0206

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kringle-stænger