Kærnemælksboller

Kylling i karry

I dag stod aftensmaden på en lækker omgang kylling i karry, som blev serveret med ris.

Hjemme hos mig får vi ofte ris, som tilbehør til hovedretten, men når det kan lade sig gøre, bruger jeg brune ris, selvom jeg egentlig synes de hvide smager meget bedre.

Kylling i karry er en børnevenlig ret, så prøv den næste gang du mangler ideer til aftensmaden.

INGREDIENSER – 4 personer:

500 g kyllingefilet i mindre stykker

2 løg skrællet og skåret i mindre stykker

2 gulerødder skrællet og skåret i skiver

30 g margarine

7 spsk god karry, brug gerne indisk karry

1 tsk salt

1 tsk peber

2 1/2 dl fløde. Du kan evt. bruge madlavningsfløde, hvis du ikke bryder dig om den tykke konsistens.

1 liter hønseboullion

FREMGANGSMÅDE:

Varm en gryde og kom margarinen heri. Tilsæt karryen og lad det brænde af.

Tilsæt kyllingen, sammen med løg og lad kyllingen få farve.

Kom gulerødder ved, sammen med salt og peber.

Tilsæt boullionvandet og lad retten simre i ca. 20 minutter, indtil kyllingen er helt mør.

Til sidst tilsættes fløden og retten bringes i kog, inden den serveres med ris.

img_0207

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærnemælksboller