Indisk köfte
I går aftes fik vi disse lækre indiske köfte med ris og kartofler til aftensmaden. Det var meget længe siden, vi har spist dem, så de vakte ekstra glæde i huset.
Prøv dem næste gang, du mangler indspiration til aftensmaden.
INGREDIENSER:
500 g hakket oksekød
1 løg
2 fed hvidløg
1 bundt frisk persille
1/2 ds flåede tomater
1 spsk salt
1 tsk peber
1 tsk chilipulver
FREMGANGSMÅDE:
Kom skrællet løg og hvidløg i en foodprocessor, sammen med tomat og persille. Kør indtil løget er hakket.
Kom løgblandingen i en skål og tilsæt oksekød, sammen med krydderierne.
Ælt farsen godt sammen og stil dem på køl i 30 minutter.
Form små köfte-bøffer af farsen og kom dem i et smurt ildfast fad og bag dem ca. 45 minutter ved 200 grader.
Server med dit yndlings tilbehør.
Ingen kommentarer endnu