Tunfrikadeller
I aften skal vi have disse lækre tunfrikadeller, som er super nemme at lave. De kan spises i lune pitabrød, eller blot som de er, sammen med dit yndlings tilbehør. Opskriften er inspireret af Arlas, men jeg har lavet få ændringer.
INGREDIENSER – ca. 24 stks:
2 dåser tun i olie
1 stort æg
2 løg
2 fed hvidløg
1 dl hakket persille
1 dl cremefraiche
1/2 dl rasp
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk chilipulver
FREMGANGSMÅDE:
Hæld olien fra tunen og bland tunen med æg, hakket løg og hvidløg, persille og krydderierne. Bland rigtig godt, indtil ægget er helt “opløst”.
Kom cremefraiche og rasp i og stil farsen i køleskabet ca. 30 minutter.
Varm olie på en pande og form forsigtigt små frikadeller, som først skal vendes, når de har fået farve. Dette er vigtigt, da du ellers risikere, at farsen går fra hinanden.
Steg frikadellerne ca. 10-12 minutter og fortsæt indtil alt farsen er opbrugt.
Ingen kommentarer endnu