Sirupsboller

Müsli-stænger

Trænger du også til noget energi midt på dagen? Så prøv disse lækre müsli-stænger, som er super gode, at have med på farten. Stængerne kan holde i op til 7 dage, såfremt du opbevarer dem indpakket på køl.

INGREDIENSER – lille bradepande:

1 ds kondenseret mælk

1 1/2 dl havregryn

1 dl hasselnødder

1 dl kokosmel

1 dl solsikkefrø

1/2 dl mandler

1/2 dl sesamfrø

75 g mørke chokoladeknapper – jeg har bruger Callebaut

FREMGANGSMÅDE:

Hak nødder og mandler groft og bland det sammen med alle de andre tørre ingredienser.

Kom den kondenserede mælk i nøddeblandingen og bland rigtig godt sammen.

Fordel massen i en lille bradepande beklædt med bagepapir.

Smør siderne af bagepapiret med en smule olie.

Bag massen i ovnen i ca. 1 time ved 125 grader.

Afkøl müsli-massen helt, inden den skæres ud i passende størrelse.

 

89e10ae6-b8a7-4264-b57b-ff042669e208

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sirupsboller