Müsli-stænger
Trænger du også til noget energi midt på dagen? Så prøv disse lækre müsli-stænger, som er super gode, at have med på farten. Stængerne kan holde i op til 7 dage, såfremt du opbevarer dem indpakket på køl.
INGREDIENSER – lille bradepande:
1 ds kondenseret mælk
1 1/2 dl havregryn
1 dl hasselnødder
1 dl kokosmel
1 dl solsikkefrø
1/2 dl mandler
1/2 dl sesamfrø
75 g mørke chokoladeknapper – jeg har bruger Callebaut
FREMGANGSMÅDE:
Hak nødder og mandler groft og bland det sammen med alle de andre tørre ingredienser.
Kom den kondenserede mælk i nøddeblandingen og bland rigtig godt sammen.
Fordel massen i en lille bradepande beklædt med bagepapir.
Smør siderne af bagepapiret med en smule olie.
Bag massen i ovnen i ca. 1 time ved 125 grader.
Afkøl müsli-massen helt, inden den skæres ud i passende størrelse.
Ingen kommentarer endnu