Sirupsboller
Efter et par stille dage på bloggen, får I her opskriften på disse lækre sirupsboller, som lige er taget ud af ovnen.
Hvis du ikke har brug for 12 boller, kan du sagtens fryse dem og lune dem inden servering.
INGREDIENSER – 12 boller:
4 dl mælk
50 g gær
2 dl havregryn
2 dl grov mel, eks. grahamsmel
4 dl hvedemel
2 spsk lys sirup
2 spsk olie
2 tsk salt
Yoghurt naturel til pensling
FREMGANGSMÅDE:
Varm mælk til den har en temperatur på maks 37 grader. Opløs gæren heri og tilsæt de resterende ingredienser.
Ælt dejen rigtig godt sammen på en køkkenmaskine, eller i hånden i ca. 5-7 minutter.
Lad dejen hæve 1 time lunt og tildækket.
Del dejen i 12 lige store stykker og ælt dem forsigtigt til boller, som skal efterhæve imens din ovn varmes op til 200 grader.
Pensl bollerne med yoghurt inden de bages i ovnen i ca. 20 minutter.
Ingen kommentarer endnu