Chokoladebrud med mandler
Efterårets første dag og endda en fredag, skal selvfølgelig fejres med lidt lækkert til ganen.
Derfor blev det til disse lækre chokoladebrud med mandler. Chokoladebrudene er en af de nemmeste desserter at lave og så kræver det ikke mere end 3 ingredienser. Du kan selvfølgelig varierer fyldet med alt hvad du har lyst til.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg laver disse lækkerier.
INGREDIENSER:
50 g mandler hakkede i mindre stykker
100 g mørk chokolade. Jeg har brugt 85 %, men du kan selvfølgelig bruge en med mindre procent, eller en med smag.
1 tsk kokosmel til drys
FREMGANGSMÅDE:
Find et stort skærebræt frem og kom noget bagepapir derpå.
Smelt halvdelen af chokoladen over vandbad, eller i mikroovnen ved den laveste varme. Rør af og til i chokoladen. Når det hele er smeltet, kommes det resterende chokolade i. Du skal røre indtil alt chokoladen er smeltet.
Kom de hakkede mandler i chokoladen og bland rigtig godt sammen.
Hæld chokoladen over bagepapiret og fordel det i et jævn lag.
Lad det størkne en lille smule og drys kokosmel over.
Stil skærebrættet i køleskabet og lad chokoladen stivne helt, inden du brækker den i mindre stykker.
TIP: Opbevar chokoladen tildækket, på køl indtil den skal bruges.
Ingen kommentarer endnu