Muffins med chokolade

Grydestegt kalkun

I aften skal vi have grydestegt kalkun med persille og små nye kartofler.

Kalkun er et rigtig godt alternativ til kylling og kan laves på utallige metoder.

Her får I min opskrift på grydestegt kalkun.

INGREDIENSER:

500 g kalkunbryst

1 bundt persille

2 løg i store stykker

2 fed hvidløg

Salt

Peber

Paprika – kan undlades

Magarine til stegning

FREMGANSMÅDE:

Start med at smelte magarine i en stor gryde. Lad magarinen boble en smule og kom kalkunen i.

Brun kalkunen rigtig godt på begge sider og kom løg ved.

Tag kalkunen op og put persille ind i kalkunens “inderlomme”.

Brun herefter kalkunen i ca. 10 minutter og tilsæt hvidløg og krydderier.

Kom vand ved, så kalkunen er dækket.

Lad kalkunen simre ved middel varme en times tid.

Inden servering bør kalkunen hvile i 10 minutter under sølvpapir.

Velbekomme 😊

img_0060

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muffins med chokolade