Grydestegt kalkun
I aften skal vi have grydestegt kalkun med persille og små nye kartofler.
Kalkun er et rigtig godt alternativ til kylling og kan laves på utallige metoder.
Her får I min opskrift på grydestegt kalkun.
INGREDIENSER:
500 g kalkunbryst
1 bundt persille
2 løg i store stykker
2 fed hvidløg
Salt
Peber
Paprika – kan undlades
Magarine til stegning
FREMGANSMÅDE:
Start med at smelte magarine i en stor gryde. Lad magarinen boble en smule og kom kalkunen i.
Brun kalkunen rigtig godt på begge sider og kom løg ved.
Tag kalkunen op og put persille ind i kalkunens “inderlomme”.
Brun herefter kalkunen i ca. 10 minutter og tilsæt hvidløg og krydderier.
Kom vand ved, så kalkunen er dækket.
Lad kalkunen simre ved middel varme en times tid.
Inden servering bør kalkunen hvile i 10 minutter under sølvpapir.
Velbekomme 😊
Ingen kommentarer endnu