Fyldte dadler

Tandoorikylling

I aftes havde vi gæster på besøg, så der stod selvfølgelig indisk på menuen.

Blandt andet fik vi disse lækre tandoori kyllingelår.

Tandoori-masala (masala betyder krydderi på indisk) er typisk indisk, så her får I opskriften:

INGREDIENSER – 8 personer:

2 kg kyllingelår – jeg har brugt underlår, men overlår går også fint.

2 dl yoghurt naturel

5 spsk tandoori-masala (tilføj mere hvis kyllingen skal have en intens krydret smag)

1 tsk salt

1 tsk peber

Olie

FREMGANGSMÅDE:

Bland alle ingredienserne sammen og lad kyllingen trække 2-3 timer på køl.

Herefter skal kyllingen i ovnen ca. 1 time og 30 minutter på 200 grader. Vend kyllingen af og til, så den bliver gennemstegt.

Server med lækre indiske ris og hjemmelavede naanbrød, som I får opskriften på senere.

img_0051

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldte dadler