Tandoorikylling
I aftes havde vi gæster på besøg, så der stod selvfølgelig indisk på menuen.
Blandt andet fik vi disse lækre tandoori kyllingelår.
Tandoori-masala (masala betyder krydderi på indisk) er typisk indisk, så her får I opskriften:
INGREDIENSER – 8 personer:
2 kg kyllingelår – jeg har brugt underlår, men overlår går også fint.
2 dl yoghurt naturel
5 spsk tandoori-masala (tilføj mere hvis kyllingen skal have en intens krydret smag)
1 tsk salt
1 tsk peber
Olie
FREMGANGSMÅDE:
Bland alle ingredienserne sammen og lad kyllingen trække 2-3 timer på køl.
Herefter skal kyllingen i ovnen ca. 1 time og 30 minutter på 200 grader. Vend kyllingen af og til, så den bliver gennemstegt.
Server med lækre indiske ris og hjemmelavede naanbrød, som I får opskriften på senere.
Ingen kommentarer endnu