Havregrynscookies med chokolade
I dag står aftenhyggen på disse lækre sprøde havregrynscookies med mørk chokolade. De er desuden lavet med hasselnødder og grahamsmel, som giver en god sprød smag.
Opskriften bliver 14 mindre cookies, men du kan med fordel lave dem større.
INGREDIENSER – 14 stks:
75 g margarine
75 g sukker
75 g mel
50 g grahamsmel
1/2 tsk mel
1 æg
3 dl havregryn
Meget meget lidt salt
1/2 dl hakkede hasselnødder
75 g mørke chokoladedråber
FREMGANGSMÅDE:
Pisk margarine og sukker hvidt og luftigt.
Tilsæt herefter ægget og pisk godt sammen, indtil du har en luftig masse.
Tilsæt de resterende ingredienser og pisk dejen godt sammen.
Form 14 små kugler og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Disse cookies flyder ikke særlig meget ud under bagning, så der burde være plads til dem alle på én plade.
Bag cookiesene i ca. 15-18 minutter ved 175 grader og lad dem afkøle, inden de serveres med et glas iskoldt mælk.
Ingen kommentarer endnu