Rosinboller

Double-chocolate cookies

Der findes ingen bedre duft, end duften af disse lækre double-chocolate cookies, der spreder sig i hele huset.

Disse cookies er uden tvivl, nogen af de bedste jeg nogensinde har bagt. De er sprøde og knasende udenpå, men bløde indeni. De smelter nærmest på tungen. Dem må du simpelthen ikke gå glip af!

Opskriften giver 16 cookies. Du kan med fordel fryse de ubagte cookieskugler, du ikke skal bruge med det samme. De kan holde i op til 2 måneder i fryseren, men så længe er jeg sikker på, at du ikke kan holde dig fra dem!

INGREDIENSER – 16 stks:

125 g blødt margarine

100 g sukker

100 g brun farin

200 g hvedemel

1 æg

50 g havregryn

1 tsk bagepulver

2 tsk vaniljesukker

3 spsk kakaopulver

1 tsk kanel

100 g hakket mørk chokolade

FREMGANGSMÅDE:

Kom margarine, vaniljesukker, sukker og farin i en stor skål. Pisk blandingen rigtig godt sammen, indtil den bliver lys og luftig.

Tilsæt ægget og pisk godt sammen.

Herefter tilsættes de resterende ingredienser og dejen skal piskes godt sammen.

Stil dejen i fryseren ca. 15 minutter, så vil cookies have nemmere ved at holde formen under bagning.

Beklæd en bageplade med bagepapir og tril 16 lige store kugler af dejen.

Placer kuglerne på bagepladen med god mellemrum, da de flyder ud under bagning.

Bag cookies i en forvarmet ovn på 200 grader i 10-12 minutter. Det er vigtigt, at du ikke giver kagerne meget mere end 12 minutter, da de skal være bløde indeni.

Når cookies er taget ud af ovnen, skal du med det samme flytte dem på en rist, sammen med bagepapiret. Det gør, at cookies vil blive virkelig sprøde og lækre udenpå.

TIP: Hvis du ikke ønsker, at bage alle cookies på en gang, kommes det ønskede antal kugler i en madkasse, eller anden beholder, som kan tåle frost.

 

img_0228

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosinboller