Kiwi-muffins

Chokorug

For længe siden smagte jeg Lagkagehusets lækre chokorug og har siden prøvet, at udvikle min egen opskrift.

Prøv disse chokorug, som en lækker snack til mellemmåltidet, eller til aftenskaffen. De er meget mættende og fyldt med gode sager.

Chokorug egner sig godt til fryseren, og skal blot tø op på køkkenbordet, inden du sætter tænderne i dem.

INGREDIENSER – 16 stks:

2 dl kakaomælk

1 dl mælk

2 1/2 dl knækkede hvedekerner

2 dl rugmel

2 dl hvedemel

2 dl havregryn

1 dl solsikkekerner

2 tsk bagepulver

1 tsk havsalt

2 dl ymer

125 g mørk hakket chokolade af god kvalitet

En håndfuld hakkede hasselnødder til topping

FREMGANGSMÅDE:

Kom hvedekerner i en skål og hæld mælk og kakaomælken herover. Lad blandingen trække ca. 20 minutter, indtil hvedekernerne er blevet bløde.

Hæld blandingen i en stor skål og tilsæt de resterende ingredienser under omrøring.

Dejen vil være en smule blød.

Brug 2 spiseskeer til at forme 16 “boller”, som kommes på en bageplade beklædt med bagepapir.

Drys med hakkede hasselnødder og bag chokorug i ca. 15-18 minutter ved 175 grader varmluft.

Lad chokorug afkøle en smule, inden de spises.

 

img_0231

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiwi-muffins