Flûtes med havsalt

Linsesuppe

Linsesuppe er et hit hjemme hos os. Det smager fantastik og ingen tager jo skade af en kød-fri dag.

Suppen er hurtig at lave og kan serveres med et lækkert brød. Du kan finde mange lækre brød opskrifter her på min blog.

INGREDIENSER – 2 personer:

1 løg

2 fed hvidløg

1 lille ds tomatpure

250 g røde linser

1 liter kyllingboullion

1 tsk salt

1 tsk peber

1 tsk currypowder

1 spsk knust chili

Olie til gryden

FREMGANGSMÅDE:

Varm olie i en stor gryde og tilsæt hakkede løg.

Lad løgene blive bløde og lidt brune, hvorefter du tilsætter hvidløg og tomatpure.

Lad blandingen simre en smule under omrøring. Tomatpuréen skal trække farve i gryden, uden at brænde på.

Kom linserne i gryden og rør rigtig godt.

Tilsæt alle krydderier og til sidst kommes vand ved.

Lad suppen koge på lav blus i ca. 30 minutter. Undervejs skal du tjekke om der er nok vand, ellers tilsætter du bare mere.

img_0105

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flûtes med havsalt