Linsesuppe
Linsesuppe er et hit hjemme hos os. Det smager fantastik og ingen tager jo skade af en kød-fri dag.
Suppen er hurtig at lave og kan serveres med et lækkert brød. Du kan finde mange lækre brød opskrifter her på min blog.
INGREDIENSER – 2 personer:
1 løg
2 fed hvidløg
1 lille ds tomatpure
250 g røde linser
1 liter kyllingboullion
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk currypowder
1 spsk knust chili
Olie til gryden
FREMGANGSMÅDE:
Varm olie i en stor gryde og tilsæt hakkede løg.
Lad løgene blive bløde og lidt brune, hvorefter du tilsætter hvidløg og tomatpure.
Lad blandingen simre en smule under omrøring. Tomatpuréen skal trække farve i gryden, uden at brænde på.
Kom linserne i gryden og rør rigtig godt.
Tilsæt alle krydderier og til sidst kommes vand ved.
Lad suppen koge på lav blus i ca. 30 minutter. Undervejs skal du tjekke om der er nok vand, ellers tilsætter du bare mere.
Ingen kommentarer endnu