Indiske kartofler
Jeg elsker kartofler – i alle afskygninger. De smager simpelthen så godt og skal helst have dem til hver aftensmåltid.
Her får du opskriften på indiske kartofler med krydderier.
INGREDIENSER – 3 personer:
500 g kartofler. Brug gerne dem med lys skræl og vælg helst nogen i samme størrelse
1/2 ds hakkede tomater
2 fed hvidløg
2 spsk sennepsfrø
1 spsk chilipulver
1 spsk salt
1 tsk peber
1 tsk garam masala
Lidt olie
FREMGANGSMÅDE:
Start med at koge kartoflerne med skræl på.
Afkøl herefter kartoflerne og pil skrællen af. Del kartoflerne i halve.
Varm olie på en pande og kom sennepsfrø herpå. Når frøene begynder at springe rundt og skifte farve, tilsætter du tomat.
Pres hvidløg ned i tomaten og tilsæt alle krydderierne.
Lad blandingen simre i ca. 5 minutter og tilsæt herefter kartoflerne.
Bland kartoflerne rigtig godt med tomatblandingen og lad dem stå på svag varme, indtil de skal serveres.
VELBEKOMME!
Ingen kommentarer endnu