Kanelstang

Indiske kartofler

Jeg elsker kartofler – i alle afskygninger. De smager simpelthen så godt og skal helst have dem til hver aftensmåltid.

Her får du opskriften på indiske kartofler med krydderier.

INGREDIENSER – 3 personer:

500 g kartofler. Brug gerne dem med lys skræl og vælg helst nogen i samme størrelse

1/2 ds hakkede tomater

2 fed hvidløg

2 spsk sennepsfrø

1 spsk chilipulver

1 spsk salt

1 tsk peber

1 tsk garam masala

Lidt olie

FREMGANGSMÅDE:

Start med at koge kartoflerne med skræl på.

Afkøl herefter kartoflerne og pil skrællen af. Del kartoflerne i halve.

Varm olie på en pande og kom sennepsfrø herpå. Når frøene begynder at springe rundt og skifte farve, tilsætter du tomat.

Pres hvidløg ned i tomaten og tilsæt alle krydderierne.

Lad blandingen simre i ca. 5 minutter og tilsæt herefter kartoflerne.

Bland kartoflerne rigtig godt med tomatblandingen og lad dem stå på svag varme, indtil de skal serveres.

VELBEKOMME!

img_0171

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelstang