Rødbedebrownies

Kammerjunkere

Ingen sommer uden koldskål og kammerjunkere!

Forleden dag lavede jeg en stor portion kammerjunkere, som altså var væk dagen efter. Det må betyde, at de var gode.

INGREDIENSER – ca. 30 stks:

125 g hvedemel

1 æg

1/2 dl sukker

2 spsk citronsaft

50 g magarine

1 tsk bagepulver

1 tsk vaniljesukker

FREMGANGSMÅDE:

Kom alle de tørre ingredienser i en stor skål.

Tilsæt citronsaft og bland rigtig godt sammen.

Smuldr magarinen i melblandingen, indtil magarinen er “opløst”.

Tilsæt herefter ægget og saml dejen til en kugle.

Tril to stænger af dejenkuglen og skær små stykker ud. Tril stykkerne til små kugler og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Tryk på kuglerne med din pegefinger, så de bliver en smule flade.

Kammerjunkerne skal bages ca. 15 minutter ved 150 grader.

Godt nok får de ikke det kønneste udseende, men smagen vejer det op.

Server med en dejlig koldskål, som du kan finde opskriften på lige her.

img_0083

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbedebrownies