Sarah Bernard kager
November måned står ofte på en masse hygge herhjemme, især med lækre kager og desserter.
I dag lavede jeg disse lækre sarah bernard kager, som er lidt af en bombe. Kagerne kan holde maks 3 dage på køl.
INGREDIENSER – 20 stks:
20 små makroner
1 1/2 dl fløde
60 g mørk chokolade
60 g mørk chokolade til overtræk
Kokos til drys
FREMGANGSMÅDE:
Varm fløde op i en gryde og sluk herefter for varmen.
Kom 60 g chokolade heri. Rør indtil chokoladen er smeltet, og stil blandingen til afkøling i 1 time. Herefter vil det være en god idé, at komme blandingen i køleskabet, så den bliver helt kold. Pas på, der ikke kommer vand (fra køleskabet) i blandingen, da du så vil stå med en grynet masse.
Lad blandingen stå på køl i ca. 2 timer og pisk herefter flødeblandingen til en cremet chokolademasse. Pas på du ikke pisker for meget, da blandingen kan blive grynet.
Smør 1 tsk chokoladeblanding på hver makron, så der dannes en top.
Stil kagerne tilbage på køl i ca. 1 time.
Smelt de resterende 60 g chokolade og overtræk dine sarah bernard kager. Drys med kokos hvis du ønsker det.
Ingen kommentarer endnu