Tunfrikadeller

Couscous-salat

I weekenden lavede vi denne lækre couscous-salat, fyldt med en masse dejlige grøntsager. Prøv salaten til et stykke kylling, eller som selvstændig frokost.

INGREDIENSER – 4 personer:

3 dl couscous

3 dl kogt vand

1 rød peber frugt

1 gul peberfrugt

1 bundt persille

1 løg

1/2 agurk

Saft fra 1 citron

1/2 dl olivenolie

1 spsk salt

1 tsk peber

1 tsk chilipulver

FREMGANGSMÅDE:

Hæld det kogte vand over couscous og lad det trække i ca. 20 minutter. Afkøl herefter couscous helt.

Vask og snit alle grøntsagerne i den ønskede størrelse.

Rør olie, citronsaft og alle krydderierne sammen til en marinade. Hæld marinaden over grøntsagerne og bland til sidst med couscous.

Server salaten!

4aeaa359-d2d9-4901-b57a-5bbf484df6c1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tunfrikadeller