Krydret indiske kartofler
Forleden spiste jeg aftensmad hjemme hos mine forældre, hvor vi blandt andet fik disse lækre krydrede indiske kartofler. Siden jeg var lille, har disse kartofler været blandt mine yndlings.
Dem skal bloggen selvfølgelig ikke snydes for.
INGREDIENSER – tilbehør til hovedret til 4 personer:
Ca. 700 g kartofler skrællet og skåret i både
1/2 dl god olie efter eget valg
1 spsk groft salt
1 tsk chilipulver
1 tsk peber
1 tsk curry powder
1 tsk garam masala
1 stor ds tomatpuré
FREMGANGSMÅDE:
Vask de skrællet og skårne kartofler rigtig godt. Dup dem tørre med et rent viskestykke og kom dem i et ovnfast fad.
Kom olie henover kartoflerne og drys med alle krydderier.
Til sidst fordeles tomatpuréen henover kartofler og blandes godt sammen.
Bag kartoflerne i ovnen indtil de er møre. Det vil formentlig tage ca. 40-45 minutter, afhængig af størrelse og kartoflens sort.
Server kartoflerne til et lækkert stykke kylling.
Ingen kommentarer endnu