Chili kartofler
I aftes fik min lillebror og jeg lyst til en lille lækker snack. Vi fandt derfor på, at skrælle en masse kartofler og bage dem i ovnen med friske chili.
Prøv kartoflerne som tilbehør til hovedret, eller hvis du er lidt lækkersulten en aften.
INGREDIENSER – 4 personer
600 g kartofler skrællet og skårne i skiver
1/2 dl olivenolie
1 spsk groft salt
1 tsk peber
1 tsk karry
1 tsk chilipulver
3 friske grønne chili hakket i mindre stykker
FREMGANGSMÅDE:
Kom de skrællede skårne kartofler i et ildfast fad og kom de resterende ingredienser over.
Bland kartoflerne rigtig godt med krydderierne, så det hele fordeles.
Bag kartoflerne i ovnen ca. 35-40 minutter, eller indtil de er møre. De sidste 10 minutter, kan du skifte til varmluft, hvis du ønsker sprøde kartofler.
Ingen kommentarer endnu