Kanelkage

Chili kartofler

I aftes fik min lillebror og jeg lyst til en lille lækker snack. Vi fandt derfor på, at skrælle en masse kartofler og bage dem i ovnen med friske chili.

Prøv kartoflerne som tilbehør til hovedret, eller hvis du er lidt lækkersulten en aften.

INGREDIENSER – 4 personer

600 g kartofler skrællet og skårne i skiver

1/2 dl olivenolie

1 spsk groft salt

1 tsk peber

1 tsk karry

1 tsk chilipulver

3 friske grønne chili hakket i mindre stykker

FREMGANGSMÅDE:

Kom de skrællede skårne kartofler i et ildfast fad og kom de resterende ingredienser over.

Bland kartoflerne rigtig godt med krydderierne, så det hele fordeles.

Bag kartoflerne i ovnen ca. 35-40 minutter, eller indtil de er møre. De sidste 10 minutter, kan du skifte til varmluft, hvis du ønsker sprøde kartofler.

 

img_0205

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelkage