Karameltærte

Hindbærdessert

I dag viser kalenderen d. 5. september, som er min fars fødselsdag.

Fødselsdag betyder selvfølgelig hygge og dessert. Dagens dessert stod på denne lækre hindbærdessert. Desserten tager ikke mere end 15 minutter at lave, så det kan sagtens klares til en travl dag.

Opskriften er fundet på Dansukkers hjemmeside.

INGREDIENSER – 5 personer:

2 spsk margarine

2 dl havregryn

1/2 dl brun farin

1/2 dl flormelis

5 dl cremefraiche

1 bakke hindbær

FREMGANGSMÅDE:

Start med at smelte margarinen i en pande ved middelvarme og kom brun farin heri. Lad farinen smelte og kom havregryn i. Lad havregrynene få en sprød brun farve og stil det herefter til afkøling.

Bland cremefraiche med flormelis og kom blandingen i 5 glas.

Top med den afkølede havregrynsblanding og kom skyllede aftørrede hindbær på.

Server desserten med det samme, da havregrynstoppingen ellers vil blive blød.

TIP: Udskift hindbær med brombær, eller andre frugter.

 

img_0214

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karameltærte