Hindbærdessert
I dag viser kalenderen d. 5. september, som er min fars fødselsdag.
Fødselsdag betyder selvfølgelig hygge og dessert. Dagens dessert stod på denne lækre hindbærdessert. Desserten tager ikke mere end 15 minutter at lave, så det kan sagtens klares til en travl dag.
Opskriften er fundet på Dansukkers hjemmeside.
INGREDIENSER – 5 personer:
2 spsk margarine
2 dl havregryn
1/2 dl brun farin
1/2 dl flormelis
5 dl cremefraiche
1 bakke hindbær
FREMGANGSMÅDE:
Start med at smelte margarinen i en pande ved middelvarme og kom brun farin heri. Lad farinen smelte og kom havregryn i. Lad havregrynene få en sprød brun farve og stil det herefter til afkøling.
Bland cremefraiche med flormelis og kom blandingen i 5 glas.
Top med den afkølede havregrynsblanding og kom skyllede aftørrede hindbær på.
Server desserten med det samme, da havregrynstoppingen ellers vil blive blød.
TIP: Udskift hindbær med brombær, eller andre frugter.
Ingen kommentarer endnu