Spicy kikærter

Ferrero Rocher

Et besøg hos min søster, inkluderer altid en lækker hjemmelavet dessert. I dag blev det til hjemmelavet Ferrero Rocher kugler, som er blandt min søsters yndlingsdessert.

Kuglerne er en smule tidskrævende at lave, men jeg lover dig, at de er det hele værd.

INGREDIENSER – 20 stks:

20 hele hasselnødder

150 g vaffelkiks med kakao eller hasselnøddesmag

150 g nutella

200 g lys mælkechokolade

100 g hakkede hasselnødder

FREMGANGSMÅDE:

Rist de 20 hasselnødder på en tør pande. Du skal riste nødderne, indtil skallerne begynder at løsne sig. Det tager omkring 7-8 minutter ved middel varme.

Find et rent viskestykke og kom de varme hasselnødder herpå. Du skal gnide skallerne af hasselnødderne og lad dem herefter afkøle.

Knus vaffelkiksene til smuldr og og bland godt med nutella. Stil blandingen i køleskabet ca. 45 minutter.

Tag en tsk nutellafyld og tril det til en kugle. Placer en hasselnød i midten og tril kuglen godt sammen. Fortsæt indtil alle hasselnødderne er brugt.

Hvis du får, for varme hænder, vil det være svært, at trille kuglerne.

Stil Ferrero kuglerne på et fad, beklædt med bagepapir og kom dem i fryseren i ca. 45 minutter.

Smelt den lyse chokolade over vandbad, eller i mikroovnen og bland med de hakkede hasselnødder.

Dyp Ferrero kuglerne i chokoladen, så de bliver helt dækket til.

Lad chokoladen størkne, inden du serverer dine hjemmelavede Ferrero Rocher kugler.

 

img_0242

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy kikærter