Ferrero Rocher

Sfiha

I dag bagte jeg disse lækre arabiske sfiha’er, med et indisk twist, som er lækre små brød med krydret hakket oksekød.

Brødene egner sig godt til madpakken, eller som aftensnack og er særdeles velegnet til frysning.

INGREDIENSER – 15 stks:

DEJ:

3 dl lunken vand

25 g gær

1/2 dl olie

1 tsk sukker

1 tsk groft salt

Ca. 500 g hvedemel

FYLD:

400 g hakket oksekød

1/2 ds hakkede tomater

1 løg

1 fed hvidløg

1 tsk salt

1 tsk peber

1 tsk chilipulver

1 tsk curry powder

1/2 tsk garam masala

Yoghurt naturel til pensling

FREMGANGSMÅDE:

Start med at lave dejen.

Opløs gæren i vandet og tilsæt de resterende ingredienser og ælt dejen rigtig godt sammen i ca. 5 minutter. Lad dejen hæve tildækket ca. 45 minutter.

Imens laves fyldet:

Svits oksekødet på en pande og når det har taget farve, kommes løg og hvidløg i.

Tilsæt herefter tomat og krydderier og lad vandet fra tomaterne fordampe. Stil kødet til side og lad det afkøle en smule.

Del dejen i 15 lige store stykker og rul dem til firkanter.

Kom ca. 1 spsk fyld på hver firkant og fordel det godt. Fold kanterne sammen og tryk godt ned.

Lad sfiha efterhæve, imens ovnen opvarmes til 225 grader.

Pensl kanterne med lidt yoghurt og bag sfiha i ca. 12-15 minutter, indtil de har fået en gylden farve.

 

img_0243

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferrero Rocher