Tarteletter med et indisk twist
En af mine yndlings danske retter, er tarteletter med asparges. Jeg skal dog have dem med et drys chili, som absolut ikke kan undværes i alle mine hovedretter.
INGREDIENSER – 4 personer:
350 g kyllingebrystfilet skåret i mindre tern
1 porre
1 løg
1 gulerod
1 grøntsagsboullionterning
1 ds aspargessnitter
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk chilipulver – kan udelades
1/2 dl mel
2 dl vand – evt. vandet fra kyllingekødet
1 pk tarteletskaller
FREMGANGSMÅDE:
Skræl løg og gulerod og skær det i mindre stykker, sammen med porre.
Kom kyllingekødet i en gryde, sammen med alle grøntsagerne og boullionterning – pånær asparges. Kog kødet godt igennem, ca. 30 minutter. Tilsæt krydderierne undervejs.
Kom mel og kyllingevand i en meljævner og ryst godt sammen.
I en anden gryde kommes lidt vand fra asparges i og tilsæt melblandingen. Rør rigtig godt sammen og udjævn alle melklumper.
Tilsæt kyllingekødet og grøntsagerne, sammen med asparges. Hvis du ønsker mere, eller tyndere sovs, kan du komme mere kyllinge- eller aspargesvand i.
Lun tarteletskallerne i ovnen og lad tarteletfyldet koge godt igennem, inden det er klar til servering.
Ingen kommentarer endnu