Marcipansnegle med chokolade

Tarteletter med et indisk twist

En af mine yndlings danske retter, er tarteletter med asparges. Jeg skal dog have dem med et drys chili, som absolut ikke kan undværes i alle mine hovedretter.

INGREDIENSER – 4 personer:

350 g kyllingebrystfilet skåret i mindre tern

1 porre

1 løg

1 gulerod

1 grøntsagsboullionterning

1 ds aspargessnitter

1 tsk salt

1 tsk peber

1 tsk chilipulver – kan udelades

1/2 dl mel

2 dl vand – evt. vandet fra kyllingekødet

1 pk tarteletskaller

FREMGANGSMÅDE:

Skræl løg og gulerod og skær det i mindre stykker, sammen med porre.

Kom kyllingekødet i en gryde, sammen med alle grøntsagerne og boullionterning – pånær asparges. Kog kødet godt igennem, ca. 30 minutter. Tilsæt krydderierne undervejs.

Kom mel og kyllingevand i en meljævner og ryst godt sammen.

I en anden gryde kommes lidt vand fra asparges i og tilsæt melblandingen. Rør rigtig godt sammen og udjævn alle melklumper.

Tilsæt kyllingekødet og grøntsagerne, sammen med asparges. Hvis du ønsker mere, eller tyndere sovs, kan du komme mere kyllinge- eller aspargesvand i.

Lun tarteletskallerne i ovnen og lad tarteletfyldet koge godt igennem, inden det er klar til servering.

 

img_0251

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marcipansnegle med chokolade