Græskarboller

Lammekølle

I dag står aftensmaden på denne lækre langtidsstegte lammekølle, serveret med flødekartofler og en god salat.

Lammekøllen tager en hel eftermiddag at lave, så du skal have god tid, inden du starter med denne.

INGREDIENSER:

1 lammekølle

1 citron

4 fed hvidløg delt i mindre stykker

Groft salt

Peber

FREMGANGSMÅDE:

Vask lammekølle rigtig godt og fjern evt. overskydende fedt.

Skær små lommer forskellige steder på køllen og kom hvidløg heri.

Gnid citronsaft over det hele og drys godt med salt og peber.

Lammekøllen skal være i ovnen mindst 3 1/2 time ved 175 grader.

 

img_0238

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskarboller